Webshop Eleveld Steenwijk
Aanmelden nieuwsbrief Eleveld Steenwijk
Eleveld Steenwijk

Wijnhuizen

Over wijnhuizen, wijndomeinen, wijnkastelen en wijnbedrijven.
Wat voor mensen zittenachter de wijnen? Wat voor passie?
Wat is hun manier van vinificeren, van opvoeden en van wat zijn hun idealen?


Hier kunt u terecht voor een reis rond de wereld!
Vanzelfsprekend niet omdat we reizen organiseren, maar wèl om bij u thuis in goed gezelschap te genieten van alle verschillende stijlen, druivenrassen, aroma’s en smaken die knappe wijnmakers op onze blauwe planeet geraffineerd weten te toveren uit die o zo edele vrucht: de druif!
U kunt wegdromen naar het Andesgebergte in Zuid-Amerika met de tongstrelende wijnen uit de valleien van Chili, of over het gebergte in Mendoza neerstrijken en te ontdekken wat de Argentijnen voor moois maken.

In het zonovergoten Californië, Napa Valley kunt u zich laten overtuigen van wat men daar in het glas weet te toveren en in Zuid-Afrikagaat u op safari om aldaar verrast te worden van wat dit land aan kwalitatieve hoogstandjes heeft te bieden!

Met de Aboriginals in Australië geniet u van de cultuur èn de innovatie die de wijnmakers daar wereldfaam bezorgde!

Moe van het rondtrekken kunt u zich weer laten verwennen met wat er ook hier — geïnspireerd door de mannen van de nieuwe wereld — aan moois te vinden is:
Frankrijk voorop, Italië natuurlijk, maar ook Portugal en bovenal Spanje, die tongstrelende wijnen met mooie tannines nu de wereld insturen.

Kortom: een wereld om te ontdekken.